Jeg tænkte om hvorfor hjemmet baserede virksomheder ikke altid finder deres succeser. Min tanke her er ikke til at sige, at hjemmet baserede virksomheder er ikke en god idé – jeg er engageret i et hjem baseret virksomhed. I stedet, jeg tænkte om måder at hjælpe med at identificere hvordan at undgå fejl i hjemmet baserede virksomheder. Kan vi faktisk forsikre succes, hvis vi følger nogle logiske første trin?
Tre grunde har tendens til at komme til at tænke.
1. forventninger er indstillet til høj repræsentant
2. manglende uddannelse, uddannelse og støtte af den virksomhed eller repræsentant.
3. person ind i erhvervslivet er faktisk en “medarbejder” ikke en “iværksætter”.
Den tredie er formentlig vigtigere end to andre. Hvis du aldrig har ejet en virksomhed og har altid været afhængige af nogen ellers så du får en lønseddel, kan så overgangen til virksomhedsejer være svært, hvis du ikke er parat. Skulle “sælge” din virksomhed produkt eller service og at indse, hvor meget arbejde der skal gøres på forhånd kan være overvældende ved første.
Ingen spørgsmål, hvis du kan overvinde de indledende hindringer og holde fokus du vil se belønninger senere. Dette bliver andet erkendelse af at eje din egen virksomhed er, hvor lang tid det tager, før du begynder at se frugterne.
Et andet stort problem er markedsføring er kommunikation. De fleste marketingfolk online har ikke kommunikerer med deres søsterselskaber, forhandlere og distributører. Hvis du har svært ved at tjene nogen penge online, kan du prøve efter disse få regler:
1. opbygge kommunikationsnetværket
2. udnytte alle dine ressourcer inden for din virksomhed
3. Byg en marketing højborg ved hjælp af #1 og #2.
Ikke alt er enkelt selv. Mange virksomheder har repræsentanter at oversælge deres forretning. I de fleste tilfælde repræsentant er en “Loose Cannon” og siger ting mod virksomhedens politik. Du er nødt til at gøre din forskning om virksomheden, virksomheden, produkterne. Kontakte virksomheden direkte for at få dine oplysninger. Tal med andre (3-5), der er i erhvervslivet og få de forskellige perspektiver for.
Når du forstår processen med at eje en virksomhed og du har gjort din forskning om virksomheden, Sørg for at forstår du støttestruktur. Bliver du blive uddannet, uddannet og støttet af virksomheden og dens eksisterende medlemmer? Uden en støttestruktur vil det være meget vanskeligt at opnå succes helt på egen hånd.
Kom og vær kunst eventyr på