Online-forretning er mest egnet til producenter og fabrikanter. De kan sælge deres produkter direkte til deres kunder. Vigtigste, online handel hjælper dem fjerne mellemhandlere som de punger ud med en hel del dollars i form af provisioner. De også spare på leveringsomkostninger. Fabrikanterne kan videregive alle disse besparelser til deres kunder, der får til at købe produkter til en pris, der er meget mindre end markedsprisen.

E-handels-websteder ikke kun øge virksomhedernes men også øge synligheden. De bliver en interaktion punkt for producenterne at modtage feedback fra deres kunder. Det er derfor de fleste producenter har en tilstedeværelse på internettet. De er ikke kun generere en nyttig strøm af indtægter, men også komme tættere på deres kunder.

Online business også passer dem, der sælger tjenester som juridisk rådgivning, vejledning, rejse services, osv. Indtægter generation kan i dette tilfælde være begrænset fordi tjenester ikke er produkter til at blive gemt og afsendt efter efterspørgslen; de er en slægtskab-baseret handel.

Men enhver tjeneste, der har to store fordele på nettet. Først er reach. Du er i stand til at nå mere antallet af mennesker, og hvis du har et team af mennesker, du kan arbejde 24/7. Anden er omkostningerne. Det er meget mere økonomisk at køre en hjemmeside end en fysisk kontor. Men, hvis det skal lykkes du skal indlede en kontakt, etablere troværdighed og bevise værdien af din service.

Du kan også sælge varer fremstillet af andre, meget meget som fysiske forhandlere, men med større rækkevidde og mindre faste omkostninger. Da dine omkostninger er lave kan du oplade mindre eller køre ordninger, der gør køb af varer mere attraktivt fra din online butik.

Du kan endda tjene penge ved at dirigere kunder til producentens websted. Denne form for markedsføring, der er kendt som affiliate marketing er især populær på nettet. Det er en “no-risiko” og ingen omkostninger partnerskab og hjælper dig med at få hårdt tiltrængte dollars, som du derefter kan bruge til at gøre din e-business vokse.

Hvis du har dog lidt dybe lommer kan du starte din egen affiliate program. Dette betyder, at du tilskynde ejere af andre hjemmesider til at dirigere trafik til dit website. Til gengæld betaler du dem en lille Kommission. Du kan endda give dem en procentdel på salg af et produkt til at tilskynde dem mere. Som nye partnere Deltag du og du træner din eksisterende datterselskaber dit salg gå op – og så også dit overskud.

En anden indirekte kilde til indtægter, der åbner for dig er reklame. Når din hjemmeside optjener troværdighed og har en stor målgruppe, må annoncører gerne købe plads på din hjemmeside. Dette er en anden nyttig kilde til indtægter, som du kan geninvestere i din kerne e-virksomhed, som sælger produkter eller tjenester.