En af de første spørgsmål spørge, når de køber noget er, “Hvad er koster?”. Der er ingen undtagelse, når det drejer sig om kaution obligation shopping. Desværre, obligationer er virkelig betragtes som en form for kredit og den samme sats gælder ikke for alle ansøgere. Det er ikke at agenter vil give dig en bedre idé om omkostningerne ved en obligation, det er, at de kan ikke uden programmer er afsluttet.
Normalt, når en hovedstol er fortalt, at obligationer er virkelig bare en form for kredit de reagerer med “mit kredit score er… Hvad ville prisen være for mig? “. De fleste kaution obligation programmer er ikke skrevet udelukkende på personlig kredit. En sats kan derfor ikke gives fra ejerens personlige kredit information alene. Priser er typisk underskrevet baseret på, men ikke begrænset til: business regnskaber for virksomheden, personlige regnskaber for ejer(e), personlige kredithistorie af ejer(e) (ikke kun score), ejerens CV’er, osv. For en agent til at fortælle hovedforpligtet omkostninger af obligationen ville han/hun har til at gennemgå en god mængde af information.
Ofte, når en principal hører, at de ikke kan få et tilbud uden at gennemføre programmer, ønsker de en ballpark figur. Mens en god agent kan få en idé om, hvor en ansøger kan falde, er det langt fra præcis. For eksempel, en standard markedsrente for kommercielle kautionsaftaler obligationer er omkring 1-3% af mængden af obligationen. Men der er mange faktorer, der kunne sætte en ansøger i en høj risiko markedet, som er tættere på 15% i mængden af obligationen. Som du kan se, er agenter tilbageholdende med at give en “ballpark figur” når området er så stort.
Hvis du er lad en vigtigste shopping for en obligation mig give dig denne lidt råd. Ikke blot afslutte programmer for hvert agentur kan du finde. Noget lave research, som viden om agenter varierer efter en skræmmende beløb. Vores industri er lille, men stadig har sin rimelige andel af hvad jeg kalder “papir pushere” i stedet for agenter. En agent vil gennemgå din fil og sende den til et par af limning virksomheder hvor han/hun føler du vil opnå den bedste pris for din unikke situation. En “papir pusher” vil blot sende din ansøgning til hver kautionsaftaler de udnævnes med. Du tror måske, at disse papir pushere gør dig en tjeneste ved at sende dig til flere virksomheder, men de gør modsat. For én, vil nogle sikkerhedsstillelse trække kredit på agenturgiveren om agenten indsendt ansøgning med en kredit rapport eller ej. Dette kunne resultere i en lang liste af kredit forespørgsler, som kan drastisk påvirke ejerens personlige kredit. Nogle limning virksomheder vil også skrue ned rektorer, hvis de modtager ansøgningen fra mere end én agent. De sikkerhedsstillelse, der praktiserer denne politik føler at kommittenterne Se desperate og ikke føler sig komfortabel udvide dem deres kautionsaftaler kredit. Jeg siger ikke du skal kun indsende til en agent, men sørg for at kommunikere med alle aktører involveret, de ikke er den eneste agent. Sørg også for at finde ud af hvad limning virksomheder hver agent vil forelægger. Disse enkle forholdsregler kan redde dig fra enorm hovedpine nede ad vejen.
Når de søger en kaution obligation, ved, at du ikke vil kunne få et godt indtryk af udgifterne indtil agenten er i stand til at gennemgå dine programmer. Nogle agenter kan være villig til at give dig en ballpark figur, men husk ballpark er ret store i størrelse og dit faktiske citat kan variere meget. Hvis du beslutter at bruge mere end ét agentur, være sikker på du vælger dem klogt og holde meddelelse om hvad limning virksomheder forelægger befuldmægtigede.