Holly Mann er en hær veteran. Da hun kom hjem, ønskede hun at tjene en indkomst fra hjemmet, så at hun kunne samtidig tage sig af sine børn. Efter med held at gøre hjemmesider, hun sætte sin erfaring i en e-bog, og nu sælger det for kun tyve dollars! Gem din Starbucks penge for et par dage, og du har lige fået en ny ebook! Og du har forbedret dit helbred! 😉

Her er alt indhold på e-bog:

Kapitel 1: Tjene penge nu med ingen opstart penge

Dette kapitel forklarer, hvad affiliate programmer er og en metode, du kan bruge til at fremme dine produkter: gratis! Holly’s LiveJournal gruppe for ebook ejere viser en enkelt hvordan han lavede over $500 gennem denne reklame teknik. På LiveJournal gruppe, kan du finde ud af, hvordan man mere effektivt bruge denne teknik.

Kapitel 2: Profitering Produktanmeldelser

Dette kapitel er en af de mest lastet og mest nyttige. Det indeholder oplysninger såsom hvordan at finde din perfekte niche, hvordan til at skrive anmeldelser, og hvor at fremlægge denne revision. Jeg elskede dette kapitel, men vær opmærksom, du bliver nødt til at bruge en lille mængde for nogle tjenester. Jeg brugte $30.67 for tjenesteydelser, men de var døde nyttige. De alle kom med en ‘gratis trial’ version, som jeg brugte til at eksperimentere. Alle mine udgifter er kommet så langt fra her, fordi de fleste af dine indledende arbejde vil være her.

Kapitel 3: Hjemmeside Design

I dette kapitel finde du ud af hvilke website builder er for at bruge, hvor man kan finde en designer, og hvor man kan få “nøglefærdige websites” (premade hjemmesider klar til brug for at gøre en fortjeneste). Den eneste ide jeg værdsat i dette afsnit var afsnittet blog. Det viste mig hvordan man laver en blog på, men hvis du beslutter at gøre en blog, helt sikkert bruge WordPress. Det er det bedste blogging program i World Wide Web. Jeg elsker det, selv denne gratis version. Til sidst, nødt du til at få dit websted vært. Når du beslutter dig at tage dette skridt, mit forslag er at bruge jeg planlægger at opgradere deres billigste plan. Selv om dens eneste 2,99 dollar/måned, det giver alt hvad du behøver for at starte et lille websted.

Kapitel 4: Indhold er konge – opbygning af din Online tilstedeværelse

Dette er en awesome kapitel. Det viser du de sidste program, der gjorde op min $30.67. Hun kalder det en kontant guldgrube, og det er. Dette program hjælper dig med at finde ‘stikord’ med få konkurrenter og mange søgninger på de store søgemaskiner. Desuden, finde du ud af hvordan man kan øge dit websted søgemaskine ranking gratis og hvordan du får gratis trafik til dit websted. Disse to ting virkelig er gratis, og fungerer godt. De indebærer ikke du får spam emails, weird tilbyder, eller noget lignende. Her er et hint: gode forfattere vil elske det!

Kapitel 5: Profiterer Per Klik, Per salg

Dette kapitel fortæller dig hvordan du bruger AdSense og andre programmer som det for at få trafik til dit websted. AdSense er en fantastisk værktøj til at gøre kontanter. Hvad du gøre er sætte annoncer på dit websted-du har set dem overalt, de siger sponsoreret af Goooooogle. Når nogen klikker på disse annoncer, får du pengene! Dette kapitel udsætter også et alternativ til AdSense, som kan gøre mange flere penge end AdSense. Når du har din hjemmeside op, bliver dette en utroligt nyttigt kapitel!

Kapitel 6: Search Engine Optimization

Her er et citat fra e-bog: “formål for at optimere din hjemmeside er så at søgemaskiner kan nemt søge på dit websted, navigere gennem det og kategorisere det. Samt at skabe en grafisk tiltalende, informativ hjemmeside til dine besøgende, skal du fokusere på at opbygge en stærk keyword-baserede tema hele webstedet.” Dette er hovedsagelig hvad SEO er, og Holly’s e-bog forklarer tydeligt hvordan man udnytte denne teknik. Du kan finde mere komplekse guider og programmer for SEO på internettet, men disse vil koste mindst dobbelt af Holly’s e-bog. Dette er et meget nyttigt kapitel, og når det bruges med Holly’s LiveJournal Forum, kan gøre dit hus en pengeautomat!

Kapitel 7: Tricks til at få din hjemmeside en højere placering

Jeg er forelsket i dette kapitel. Hun fordoblet sin omsætning med denne gratis teknik. Det også viser dig, hvor du kan få gratis e-bøger, artikler, billeder og optagelser, hvis copyright er udløbet. Helt ærligt, får det bedre end dette? Selv hvis du blot ønsker at læse en masse bøger, Køb Holly’s e-bog for en instant bibliotek! 😉

Kapitel 8: Website statistik & Tracking

Dette kapitel viser dig det bedste website staticstics program at bruge. “Det giver præcise og detaljerede oplysninger om hver besøgende, hvor personen er fra, hvor længe personen, der opholder sig på hver side, post sider, exit sider, centrale ord bruges til at nå frem til din hjemmeside, henvisninger, osv. så du ved præcis hvad reklameteknikker arbejder for dig og hvad du bør forbedre på.” -citeret fra Holly’s e-bog. Dens ikke bruge indtil du har din hjemmeside op, men lige nu er jeg finde Blog Statistik at WordPress giver nok. Husk, hvis du bare få $5/ month hosting service, du får en lang række værktøjer, der ikke findes i tjenesten $3/ måned. En af disse værktøjer er et detaljeret hjemmeside statistik og tracking program! Så du kan være vært for dit websted og få værktøjerne også!

Kapitel 9: Penge er på listen

Du har måske set dette kapitel taktik i brug før. Har du nogensinde tilmeldt dig til en gratis nyhedsbrev eller ezine? Dette kapitel fortæller dig hvordan man kan være på giver årets nyhedsbrev/ezine. Du kan ikke bruge dette kapitel ideer med en gratis blog, hvor skuffet mig. Jeg håber at udvide til en vært blog, som har mange flere muligheder. Men Forestil dig effekt af dette værktøj. Lad os sige du har 1000 personer på din liste. Du har et nyt produkt, der koster $50 at købe. Du sender ud et nyhedsbrev om dette produkt, og 5% af modtagerne købe dit produkt. Du har lige lavet $2500!

Kapitel 10: Reklame din hjemmeside

Det var en lidt ynkelig kapitel. Dens ikke gennemgribende nok til at være til megen nytte, men i det mindste det giver dig et grundlæggende overblik over, hvordan du bruger AdWords til din fordel. For en gennemgang af de bedste og mest komplette guide til AdWords, tjek min slå Adwords anmeld. Forsøger pay-per-klik-spil kan være farligt, hvis det ikke gøres korrekt. Du kan bare være at tabe mere på Klik og ikke konvertere. Du virkelig har brug at finde flere ressourcer til pay-per-klik.

Kapitel 11: Power af pressemeddelelser

Dette kapitel forklarer, hvordan man får trafik, når du har gjort tingene i de foregående kapitler. Når du har gjort SEO og designet dit websted, sender du ud en gratis pressemeddelelse at fortælle verden at “Store Gaming Co” er ud og klar til business! Dette er et nyttigt værktøj, og Holly dirigerer dig til hvor du skal gå gratis pressemeddelelser og betalt/foretrukne dem, som får hurtigere og formentlig har bedre placering.

Kapitel 12: Dropshipping & grossister

Holly giver nogle gode ressourcer for dropshippers og grossister. “Dropshipping er hvor du sælger produkter på internettet og sende ordrer til dropship leverandører. Dropshipper skibe produkt til køberen, som om det kom fra dig.” -citat fra e-bog. Jeg har prøvet ud hele ebay business, så jeg har nogle erfaring med dette. Fra hvad jeg har hørt, de fleste e-bayers og mennesker påvirket af PowerSellers ikke har tillid til dropshippers meget. Jeg ville læse op mere i denne sag, før du prøve det.

Kapitel 13: Ebay reklame Tricks

Holly viser nogle smarte tricks hun bruger med ebay til at generere mere trafik. Jeg kunne godt lide dette afsnit, da det kunne udnyttes nemt, hvis du er en ebay sælger. Men hør mig-starter et ebay business er en meget tidskrævende opgave! Overvej din tid begrænsninger før du starter en eBay business. Læst nogle andre bøger for ebay sælger-dette er ikke en hvordan til at sælge på eBay sektion.

Jeg håber, dette giver dig et godt overblik over hvad de kan forvente fra Holly Mann ebook. Du kan forvente en høj indkomst med din online-forretning, men kun efter hårdt arbejde.